Skip to main content

AUTOTHERM

De beste beslissing

70 jaar succesvolle productie op een hoog kwaliteitsniveau - dat is de continuïteit waar het merk Autotherm voor staat. Autotherm heeft zich voortdurend ontwikkeld om klanten over de hele wereld uitstekende oplossingen te bieden, gebaseerd op hun ruime ervaring, competentie en kwaliteit met betrekking tot stoom-, rook-, klimaat- en ontdooiingsoplossingen voor de levensmiddelenindustrie.

Nu in de derde generatie als puur particulier familiebedrijf, kan Autotherm terugkijken op een continue en succesvolle ontwikkelingsgeschiedenis, die de klant de zekerheid biedt met de volgende investering de beste beslissing zal nemen.

Dit is precies de reden waarom wij ervoor gekozen hebben om Autotherm op de Belgische markt te vertegenwoordigen.

www.autotherm.de

Oplossingen van AUTOTHERM

Universele rookkasten

De allrounders onder de rookkasten zijn de UNIVERSAL rook- en kookkamers van AUTOTHERM.

Stoomrookkasten

Professionals kiezen voor AUTOTHERM STEAM SMOKE CHAMBERS

Meetbare winst ... dag na dag! Dankzij de extreem korte rooktijd van het AUTOTHERM stoom-rookproces en de natuurlijke vochtigheid, vermindert het stoom-rookproces de rooktijd tot 40% en het gewichtsverlies tot 3% in vergelijking met conventionele rooksystemen.

Gecontroleerde klimaatkamers, Gecontroleerde klimaatcellen, Rijpingskamers

Elektronische registratie van temperatuur en rel. vochtigheid zorgt voor perfecte programma-sequenties, eenvoudige bediening, laag energieverbruik en flexibiliteit.