Skip to main content

Pujolas

Prestaties en betrokkenheid voor de voedingsindustrie

Pujolàs is gebaseerd op familietradities en heeft een diepgewortelde geschiedenis in de vleesindustrie. De kern van hun ethos is de toewijding aan klanten, waarbij ze ernaar streven om efficiënt en productief in hun specifieke behoeften te voorzien. Met meer dan 35 jaar ervaring combineert Pujolàs innovatie met uitgebreide expertise. Daardoor slaagt hun apparatuur erin om de ambachtelijke benadering na te bootsen. Maar terwijl ze dit doen, behouden ze de hoge kwaliteitsnormen en vergroten ze de winst. Elke stap die ze zetten is gericht op eenvoud en doeltreffendheid, zodat de erfenis van Pujolàs ook in de moderne tijd blijft voortbestaan.

www.pujolas.com

Vul- en clipmachines

Dit apparaat vult moeiteloos een verscheidenheid aan producten en maakt positioneren voor het proces overbodig.

Lader:
Deze efficiënte lader automatiseert de vulprocedure. Het is niet nodig om het vleesstuk handmatig in te voeren omdat het consequent de vulmachine voedt.

Vulmachine:
De vulmachine is het hart van het vormgevingsproces en gebruikt een bovenvorm, een ondervorm en een pusher om de vorm van het product te maken. Vervolgens wordt het product in een net of omhulsel geplaatst. De machine kan kalibers aan van Ø 70 tot Ø 220.

Span- en clipmachine:
Na het vormgeven zet deze machine het product vast. Hij bevestigt clips aan beide uiteinden en kan indien nodig ook een lus toevoegen. Bovendien beschikt hij over een automatisch span- en clipsysteem, waardoor het proces gestroomlijnd wordt.

Vleespersen

We introduceren een revolutionaire, volledig geautomatiseerde 3D-vormpers die ontworpen is om te voldoen aan de strenge hygiëne- en productiviteitseisen van moderne vleesbedrijven. Deze geavanceerde pers beschikt over automatisch in-lijn laden en ontladen, wat zorgt voor minimale productbehandeling en een optimale efficiëntie.