Skip to main content

RF Systems werd opgericht in 1990 en produceert radiofrequentiedrogers en apparatuur die drogings- en thermische processen versnellen en verbeteren, waardoor het energieverbruik en de bedrijfskosten dalen. De hoogpresterende, energiebesparende en kostenefficiënte apparatuur van RF Systems stelt zijn klanten in staat om optimaal te profiteren van de voordelen van de Radiofrequentietechnologie met de beste kosten-batenverhouding.

Meer informatie oprfsystems.it

AIRES Droger

ARIES is een radiofrequentiedroger die zorgt voor een snelle en efficiënte vochtverwijdering en nivellering, waardoor de houdbaarheid toeneemt en de verwerkingskosten dalen. Hij vermindert ook controleproblemen, elimineert oppervlakteverkleuring, verbetert de krokantheid en smaak en vermindert de vorming van acrylamide.

THERIO

THERIO is een RF-apparaat dat zorgt voor een snel ontdooiproces, waardoor er geen grote ontdooikamers nodig zijn en het druppelverlies tot een minimum wordt beperkt.

Het proces verloopt gelijkmatig over de hele massa van het product, ongeacht de grootte, het gewicht en de vorm.

IGOS

De uitstekende voordelen van de RF-technologie kunnen ook worden bereikt bij het desinfecteren, ontsmetten en pasteuriseren van diverse voedingsmiddelen, tussenproducten of eindproducten, in bulk of verpakt. Het IGOS RF pasteuriseerapparaat zorgt voor een snelle en grondige microbiële inactivatie, waardoor de fysische, sensorische en nutritionele eigenschappen van het voedsel optimaal bewaard blijven.