Skip to main content

MyLab

De snelle analyser van de volgende generatie.

Productanalyse met NIR-spectroscoop voor de voedingsmiddelenindustrie. Of anders gezegd: mylab is een uiterst nauwkeurig meetinstrument voor real-time monitoring van de samenstelling van voedingsmiddelen (met name vlees- en worstproducten en kaas). Dit nieuwe systeem voor snelle analyse stelt de gebruiker in staat snel en kosteneffectief analyses ter plaatse uit te voeren gedurende het gehele productieproces.

De meting wordt binnen enkele seconden contactloos en zonder extra chemicaliën uitgevoerd. Mylab wordt door de fabrikant geleverd met een basiskalibratie voor vlees- en worstproducten of kaas, zodat het meetapparaat onmiddellijk klaar is voor gebruik. Een aanpassing aan de producten van de gebruiker is te allen tijde mogelijk tegen een redelijke prijs.

Voor vlees- en worstproducten worden 21 parameters gemeten, waaronder voedingsinformatie (KJ/kcal, vet, verzadigde vetzuren, koolhydraten, inclusief suiker, eiwit en zout), pH-waarde, AW-waarde, as, BEVVG-gehalte (collageenvrij eiwit), water/eiwit-verhouding, watertoevoeging (Feder's methode), droge stof, enz. Voor kaasproducten worden het vetgehalte, het vochtgehalte, het eiwit en het vet in de droge stof gemeten.

De voordelen van Mylab: snelle resultaten, eenvoudige bediening, netwerkintegratie mogelijk. U hoeft niet langer te wachten op resultaten van het laboratorium, maar kunt binnenkomende grondstoffen controleren, controles tijdens de productie uitvoeren en uw product analyseren voordat het wordt afgeleverd.

Neem contact met ons op. Wij kunnen u laten zien hoe u uw productie-efficiëntie aanzienlijk kunt verbeteren met behulp van MyLab.

www.mylab-analyzer.de

Oops, an error occurred! Code: 202405262029180d52b58f