Spring naar hoofd-inhoud

Norbech

Norbech werd in 1985 opgericht door Bjarne Normann Jensen. In mei 2019 kocht Kurt Bech Christensen Uni-Food Technic en is de huidige CEO met Bjarne als de nieuwe Key Account Director.

Gedurende de eerste vijf jaar richtte het bedrijf zich op de handel en vanaf 1990 breidde het bedrijf uit met de toevoeging van productiefaciliteiten die technologische apparatuur produceren en ontwikkelen voor met name de voedingsindustrie.

In 1998 werd een nieuwe fabriek gebouwd en breidde het bedrijf uit. Vandaag heeft het een staf van 28 werknemers in dienst.

De hoofdactiviteit is het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve productielijnen voor zalm, witvis, makreel en haring. De laatste jaren zijn er nog veel meer soorten zoals Barramundi en Tilapia aan ons repertoire toegevoegd.

Norbech produceert intelligente, volautomatische machines die de behoefte aan operators verminderen. Hierdoor worden de arbeidskosten verlaagd en het risico op besmetting verminderd.

Norbech produceert ook machines die handmatig moeten worden bediend. Alle producten van Uni-Food Technic worden echter altijd gemaakt om aan de vraag van de eindklanten te voldoen.

Norbech wordt beschouwd als een competente zakenpartner die tot het uiterste gaat om aan de behoeften van de klant te voldoen en op maat gemaakte lijnen en individuele machines te creëren die passen in bestaande faciliteiten.

De hoofdproductie wordt geproduceerd voor de visverwerkende industrie en ca. 90% van de productie wordt geëxporteerd naar Noorwegen, Chili, Nieuw-Zeeland, Australië, Schotland en Canada.

Het bedrijf ondergaat voortdurend productontwikkeling om hightech machines, hygiëneveiligheid en bedieningsgemak te garanderen.

 

Uni-Food Technic produceert en ontwikkelt technologische apparatuur voor de visindustrie, met name zalmverwerkingsapparatuur.

Wij produceren intelligente volautomatische vismachines die de behoefte aan arbeidskosten verminderen, waardoor onze klanten compatibel kunnen zijn op plaatsen waar efficiëntie de sleutel tot succes is.

ZALM SLACHTHUIS

Anesthesiekuip, kieuwsnijtafels, bloedingstanks, zalmstrips, koeltanks, sorteer-/verpakkingssystemen, boxdispensersystemen, ijsdoseerders en ijsopslagen met een capaciteit van 10-80 ton etc.

ZALM FILEREN

Ontkoppen machines, ontslankmachines, ontkalkingsmachines, trimlijnen met opbrengstcontrole, villen machines, pin-bone removers etc.

ZALM ROKEN

Zoutinjectoren, droogzoutarrangementen, laadsysteem voor rookwagens, rookroosters en rookwagens, verssnijmachines etc.

WITTE VIS

Complete fileerlijnen met opbrengstcontrolesystemen, verpakkingssystemen etc.

HARING/MAKREEL

Fileerlijnen, batchweeg-/verpakkingssystemen, stripsnijmachines etc.

ANDERE PRODUCTEN

Vriestunnels, op maat gemaakte handling equipment, lage druk reinigingssystemen voor het reinigen van fabrieken etc.