Skip to main content

Viskase

Een volledig gamma van verpakkingsoplossingen en -diensten.

Viskase Companies, Inc. werd in 1925 opgericht in Chicago, Illinois, oorspronkelijk als The Visking Company. In dat jaar werd het eerste synthetische worstvel, gemaakt van geregenereerde cellulose, geïntroduceerd. Dit product was een revolutionaire stap in de vleesverwerking in het algemeen. Het maakte een grote toename van de productiviteit en efficiëntie bij de productie van vlees en worsten mogelijk.

In de afgelopen jaren heeft de onderneming zich sterk toegelegd op innovaties, nieuwe producten en nieuwe concepten geïntroduceerd en talrijke producten aangepast aan de eisen van de klant. De ontwikkeling van nieuwe markten en de groei op bestaande markten hebben de onderneming tot haar huidige marktsterkte gebracht.

Viskase zorgt dan ook al jaren voor een revolutie in de vleesverwerkende industrie. Ze zijn toegewijd om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Als wereldleider zijn kwaliteit en waarde onze hoogste prioriteiten voor onze klanten. Er is geen betere partner om in de Benelux mee samen te werken.

Neem contact met ons op. Wij laten u graag zien hoe u de producten en innovaties van Viskase kunt gebruiken voor uw wensen.

www.viskase.com

Oops, an error occurred! Code: 202406230754577507b56f