Skip to main content

Buhmann Pac Oplossingen

Denken in het buitengewone

Buhmann Pac Solutions, al meer dan 35 jaar staat de naam Buhmann voor innovatieve verpakkingsmachines voor de voedingsindustrie. De met Duitse degelijkheid gebouwde Buhmann productielijnoplossingen kenmerken zich door een hygiënisch en ergonomisch ontwerp, optimale reinigingsmogelijkheden, gebruiksvriendelijke toevoer van verpakkingsmaterialen en een gepatenteerd afvulsysteem voor diverse producten.

Het bijzondere kenmerk van de Buhmann oplossingen: De machines zijn zeer eenvoudig te onderhouden en te reinigen. Dankzij het kettingloze transport is ook de slijtage minimaal. Dit geldt eigenlijk overal voor de end-of-line verpakkingsoplossingen en automatiseringen: compact, ruimtebesparend ontwerp, modulair voor maximale flexibiliteit, roestvrijstalen constructie, goed toegankelijke besturingskasten en volautomatische omschakeling naar een ander formaat.

Buhmann Pac Solutions biedt oplossingen voor een complete verpakkingslijn: van vullen tot verpakken in dozen en palletiseren. Wat u dus uiteindelijk krijgt van Buhmann: Turnkey oplossingen voor exact uw wensen met betrekking tot:

  • Vulmachines
  • Oplossingen voor de eindverpakking
  • Automatiseringsoplossingen

Neem contact met ons op, zodat wij de juiste Buhmann verpakkingslijn voor u kunnen plannen.

www.buhmann.com

Oops, an error occurred! Code: 20240623053115f1f36fd0